Forside » Om oss » Velkommen til arabisk aften i Oslo!

Velkommen til arabisk aften i Oslo!

Publisert: 15. mars 2024

I samarbeid med popup-konseptet Hummus & Wine inviterer vi til en eksotisk aften med mezzeh på bordet og live underholdning på gulvet. Velkommen på en uforglemmelig kveld for alle sanser på Aymara, fredag 5. april!

 

For én, eksklusiv kveld setter vi peruansk mat til side, og lar i stedet midtøstens alle ingredienser og inntrykk stå i sentrum. Tenk orientaliske smaker og en vibrerende atmosfære á la Tusen og en natt! Hummus & Wine har tidligere blitt arrangert på Jimmys på Grünerløkka; begge ganger med fulle stoler og gode tilbakemeldinger. Vi har selv fått æren av å være gjester, så vi kan gå god for at både mat og underholdning lever opp til forventningene.

Det blir (åpenbart) Oslos beste hummus – men også en rekke andre mezzeh-retter; som baba ganoush, libanesisk tabbouleh salat og grillspyd med kylling, okse og lam blant annet. Ikke minst blir det eksotisk, fargesprakende og vanskelig å sitte rolig!

 

Bestill billetter

 

Meze oslo hummus og vin
Hummus slik du aldri har ar smakt den før – både i klassisk libanesisk stil, og med rødbeter

 

Tusen og en natt i restaurantformat

 

De fleste av oss har nok varme assosiasjoner rundt de magiske fortellingene fra Tusen og en natt. Lun belysning, stearinlys, orientalisk musikk, fargerik dekor, forførisk dans… Alle disse elementene kan du se frem til å oppleve under vår arabiske helkveld med Hummus & Wine. Mens du nyter god vin og smaker fra midtøsten blir det både magedans og DJ. Vi satser på festlig stemning og magiske øyeblikk med venner  – eller hvorfor ikke kollegaer? Siden arrangementet er på en fredag, er det jo faktisk en genial ting å delta på om du er på jakt etter en annerledes after work i Oslo!

 

Selg inn idéen til kollegaene – og kjøp billetter her!

 

 

meze oslo arabisk aften
Velkommen til en fargerik og livlig kveld på Aymara når Hummus & Vin tar over våre lokaler! Her fra Jimmys på Grünerløkka tidligere i år.

 

Hummus & Wine meny – mat fra Midtøsten, sharing style

 

Om man legger godviljen til kan man si at mat fra Midtøsten har en del til felles med peruansk mat. Krydder og ingredienser skiller seg selvsagt, men begge disse matkulturene er fulle av smak, farge og spennende kombinasjoner. Akkurat som i Peru, er det å dele mat en sentral del av matkultureni både Syria og Libanon. I tillegg har mat fra Midtøsten tradisjoner som går langt tilbake i tid – akkurat som det peruanske kjøkkenet. Bortsett fra disse tingene, vil det nok ikke være mye som minner om peruansk mat når Hummus & Wine tar over kjøkkenet vårt 5. april. Men godt blir det – og du kommer garantert til å finne minst én ny favorittrett under kvelden!

 

Her er rettene som vil serveres,
delt mellom alle på bordet:

 

Kalde retter
Hummus
Baba Ganoush
Rødbethummus
Tabbouleh salat
Muhammarah
Labneh
Pickles
Marinerte oliven
Nybakt pita

 

Varme retter
Waraq Enab
Sambosa
Falafel med tahini
Batata Harrah
Mashawi

 

Dessert

Overraskelse

 

 

Tabbouleh salat meze oslo
En fresh, libanesisk tabbouleh er et selvsagt innslag i en meze-middag

 

Konseptet Hummus & Wine

 

Konseptet Hummus & Wine ble lansert i 2023 av event-gründeren Firas Hamza, som lenge har nært en drøm om å gi Oslo et stykke midtøsten. Ikke minst ville han at fler skulle få smake den utrolige maten som han selv er vokst opp med. Derfor var det ikke snakk om at noen andre enn hans egen mamma skulle stå på kjøkkenet – og det gjør hun selvsagt også på Aymara 5. april. Gled deg til å smake retter fra det syriske og libanesiske kjøkkenet, basert på oppskrifter som har blitt delt mellom generasjoner.

 

Bli med på en kveld du sent vil glemme – velkommen til arabisk aften på Aymara 5. april!

 

Bestill billetter

 

Meze Oslo libanesisk mat
Firas og mamma Hiam byr på det beste av libanesisk og syrisk mat når de tar over Aymara 5. april. Velkommen på arabisk aften i Oslo!