Forside » Om oss » Våren er her og vi har åpnet uteserveringen

Våren er her og vi har åpnet uteserveringen

Publisert: 15. april 2019

Våren har endelig meldt sin ankomst til Norge og Oslofolket strømmer ut i gatene og finværet. Med det er vi glade for at vi nå har åpnet uteserveringen vår, La Terraza, for sesongen.

 

Få ting er like deilig som å ta årets første utepils. Eller et glass krispige bobler i sola – eller en god alkoholfri drink, som den peruanske klassikeren Chicha Morada. Aymara har en nydelig uteservering ved Solli plass, med sol fra vi åpner til tidlig kveld. Her kan du nyte peruanske retter fra restauranten, eller bare kose deg med en god drink fra vår Piscobar. Er du på jakt etter en uformell restaurant i Oslo, med en koselig uteservering, bør du absolutt ta turen innom Aymara!

 

uteservering oslo aymara peru
Nyt noe godt å drikke på vår koselige uteservering ved Solli plass

 

Nyt god mat og drikke i vårsolen

 

Våren og solen har vært etterlengtet for mange etter en lang og kald vinter. Er det noe vi er glad i her i Norge, så er det sol og varmt vær. Nå som gradene sakte men sikkert stiger til det varmere og solen viser seg oftere, er det godt at uteserveringene i Oslo åpner igjen. Sett deg til rette på vår flotte terasse og nyt god mat og drikke mens vårsola varmer huden din!

Du kan enkelt booke et bord her, eller komme direkte til vår restaurant ved Solli Plass. Vi tar ingen reservasjoner på uteserveringen, men flytter deg selvsagt ut hvis det er plass.

 

Selskapslokale og Chef’s table

 

Hvis du er på jakt etter et bra lokale for after work i Oslo har kommet til riktig sted. På Aymara har vi både selskapslokale med plass for opp til 60 personer, og et Chef’s table hvor dere kan sitte litt adskilt fra resten av restauranten. Større grupper blir servert en tasting meny som er et resultat av kokkenes kreativitet. Hvorfor ikke legge arrangementet på Aymara, neste gang du er på jakt etter selskapslokaler i Oslo? Uansett om du skal ut og spise med jobben i Oslo, trenger et lokale til bursdag eller bare vil samle familien til et hyggelig måltid. Dere kan alltids starte med noe godt å drikke på uteserveringen mens dere mingler stående eller sittende.

Les mer om selskap på Aymara her – eller kontakt med oss på epost hvis du ønsker å sjekke kapasiteten til ditt neste arrangement. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Innsiden av restauranten Aymara Peru
Velkommen til Aymara Peru – en eksotisk restaurant ved Solli plass i Oslo!