Forside » Om oss » Toppscore for Cebiche på Øya!

Toppscore for Cebiche på Øya!

Publisert: 19. august 2022

Aymara sin lillesøster, Cebiche, forsynte sultne festivalgjester med to ulike typer ceviche under årets Øyafestival – og maten falt i smak hos så vel publikum som matanmeldere!

 

Publikummerne på årets Øyafestival skjønte det virkelig; ceviche er den perfekte sommermaten! Med sine kalde råvarer og friske syre er det få ting som er så godt å spise på varme dager som ceviche. Også matanmelderne fra Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten og godt.no var enig – ceviche er skikkelig digg festivalmat i sensommervarmen.

 

ceviche aymara peru
Cebiche Classisco med sei og Chifa Cebiche med laks

 

Cebiche by Aymara – Oslos første cevichebar!

Mer enn 5000 porsjoner ceviche ble servert på Cebiche under årets øyafestival. Mange har sikkert smakt ceviche for første gang, og det varmer våre peruanske hjerter! Ceviche er sunt, friskt og fullt av spennende smaker, og passer til så vel hverdag som fest.

Cebiche er Oslos første cevichebar. Porsjonene er passe store og du finner alltid ceviche på menyen, sammen med grillspyd og andre peruanske klassiskere. Her kan du enten sette deg ned og nyte et måltid sammen med en Pisco Sour eller annen forfriskende drikke – eller bestille take away som kan spises i parken, hjemme eller på kontoret. I tillegg kan du bestille mat med levering via Wolt.

 

Les mer om Cebiche herog sjekk ut menyen her!

 

cebiche mathallen meny
På Cebiche i Mathallen får du peruansk street food i passe store porsjoner

 

Anmeldelser av Cebiche by Aymara på Øyafestivalen

Cebiche serverte to typer av ceviche under årets Øya-festival; Chifa Cebiche og Cebiche Classico. Førstnevnte med laks og asiatisk leche de tigre, og sistnevnte med sei og lache de tigre med Rocoto-chili. Dagsavisen og Dagbladet trillet begge to en sekser over hver sin ceviche, mens Dagsavisen og godt.no fulgte opp med en god femmer for Cebiche Chifa.

 

Laks og agurkterninger er vendt i en passe syrlig, smakfull saus sammen med vårløk og koriander. På toppen troner sprø, deilige wontons som gir den rette kontrasten i tekstur. Dette er en smaksfest. En nydelig rett, rett og slett.

Dagsavisen

Aymara sin cevichebar Cebiche er allerede en av våre Mathallen-favoritter, og dette ser ut som forventet: fresht og delikat.

Dagbladet

Forseggjort og smakfullt i små biter. Ulike teksturer og bra mengde mat. Det blir ikke lettere og friskere i varmen. God valuta for pengene.

Aftenposten

Fisken er fresh, det er mye av den, den har ikke ligget for lenge i marinaden og er fremdeles frisk og fin. Retten har en fin fordeling mellom ulike teksturer og salt, syrlig og søtt.

godt.no

 

ceviche med laks øyafestivalen
Chifa Cebiche i sola på Øyafestivalen, fotografert av Amanda Iversen Orlich, Dagsavisen