Forside » Om oss » Takeaway i Oslo – en nyhet fra Aymara

Takeaway i Oslo – en nyhet fra Aymara

Publisert: 31. oktober 2023

 

Er du på jakt etter et takeaway-alternativ i Oslo som både metter, overrasker og gir mersmak? Prøv takeaway fra Aymara; et lite stykke Peru i moderne innpakning, som kan nytes i komforten av ditt eget hjem.

 

I hjertet av Oslos pulserende matkultur finner du Aymara – en peruansk restaurant som appellerer til alle sanser. Vi er her for å ta deg med på en kulinarisk reise gjennom Peru; et land som tilbyr en rik variasjon av smaker, stiler og trender fra hele verden.

Er du en eventyrlysten matelsker som elsker å utforske nye smaker og matkulturer? Da er Aymara definitivt en restaurant for deg. Er du ikke helt i humør for et restaurantbesøk har vi nå også gleden av å tilby takeaway – slik at du kan nyte maten vår i fred og ro, hjemme eller sammen med venner. Gled deg til moderne peruansk mat i alt fra små til mettende porsjoner, som passer til både hverdag og fest!

 

Bestill takeaway fra Aymara!

 

Se menyen

Bestill via Wolt

 

 

Aymara nikkei sushi takeaway oslo
Nikkei maki rolls med tunfisktartar og deilig sprø nori

 

Nikkei – en perfekt fusion mellom Japan og Peru

 

Hvis du ikke har prøvd vår nye meny enda, er det på høy tide at du gjør det. Rettene er inspirert av den trendy Nikkei-stilen; et peruansk underkjøkken som er blitt et selvsagt innslag i storbyer over hele verden. Nikkei er kort fortalt en nydelig miks av peruansk og japansk matkultur, som virkelig byr på unike smaksopplevelser. Noen vil faktisk gå så langt som å mene at Nikkei er avhengighetsskapende (og vi er ikke uenig). Er du opptatt av å prøve nye ting på tallerkenen, er Nikkei-mat med andre ord et must-try!

På Aymara sin takeaway-meny vil du oppdage ferskheten fra det japanske kjøkkenet i form av sashimi, ceviche og sushi, parret med peruanske smaksforsterkere som ají amarillo chili, limejuice og koriander. Resultatet er en harmonisk blanding av smaker som tar deg med på en eksotisk reise – uten at du trenger å forlate din egen stue.

 

 

Vil du prøve peruansk mat med japanske smaker?

 

Bestill takeaway

Bestill via Wolt

 

sushi takeaway oslo aymara peru
På takeaway-menyen står både Nikkei maki og Nikkei rolls – sushi med peruansk vri

 

For deg som vil ha sunn takeaway

 

Er du opptatt av en sunn livsstil? Da er vår takeaway-meny et godt alternativ neste gang du har lyst til å nyte et bedre måltid. Peruansk mat er kjent for å være rik på proteiner og antioksidanter – og ikke minst masse spennende krydder og smakskombinasjoner. Dette gjelder selvsagt også vår Nikkei takeaway-meny, med alternativer som byr på retter med både kjøtt, sjømat og grønnsaker.

Takeaway fra Aymara er et godt valg for deg som ønsker å spise litt sunnere, eller bare vil prøve noe nytt og eksotisk til middag. Fiskeretten ceviche er en innertier hvis du trenger å fylle på kroppens Omega 3-lager – eller hvorfor ikke prøve tiradito, som er en type peruansk tolkning av sashimi. Leche de tigre, som er marinaden i både ceviche og tiradito, inneholder dessuten både vitaminer og antioksidanter som bidrar til å styrke immunforsvaret.

 

En sosial matopplevelse

 

Peruansk mat er mer enn bare et måltid; det er en opplevelse. Aymara gir deg muligheten til å dele denne opplevelsen med venner og familie, uansett om du besøker oss i restauranten eller vil spise hjemme. Et måltid fra Aymara er som aller best når det deles med andre, og dere alle får mulighet til å prøve flere forskjellige retter. Deling er en viktig del av peruansk matkultur – og ikke minst en flott måte å kose deg med de du er glad i. Sett opp din egen peruanske smakfest, med alt fra Nikkei rolls til stekt biff med kremet Huancaína-saus!

 

biff takeaway oslo
Udon lomo – stekt ytrefilet av okse med udon-nudler i kremet Huancaína-saus

 

Bestill peruansk takeaway i Oslo fra Aymara

 

For de hippe matelskerne som stadig er på jakt etter noe nytt og spennende, er Aymara stedet å bestille takeaway fra. Alle våre råvarer holder høy kvalitet, og kokkene sørger for at et måltid fra Aymara gleder, overrasker og metter på samme gang. Nikkei-stilens spennende smaker og mange freshe ingredienser vil garantert pirre dine smaksløker, allerede når du løfter på lokket til takeaway-boksen.

 

Sett i gang med å utforske den spennende verdenen av peruansk mat – bestill takeaway fra Aymara!

 

pork buns chicharron
Bao buns med chicharrón – en populær, peruansk fusion-rett!

 

Les mer om peruansk takeaway fra Aymara her

 

Se vår meny