Forside » Om oss » Stengning av restauranter i Oslo

Stengning av restauranter i Oslo

Publisert: 10. november 2020

Kjære alle gjester.

Det er med tungt hjerte å meddele at vi fra mandag den 9. november inntil videre stenger restauranten, grunnet de siste restriksjonene fra Oslo Kommune.

De siste månedene har vært tøffe og litt av en berg-og-dal-bane for alle. Vi har stengt og åpnet opp igjen, og jobbet på med å holde smittevern, opprettholdt innskrenkninger av åpnings-og stengetider og mere enn halvert kapasiteten i alle våre restauranter.

Selv om smitten har vært lav på restauranter og utesteder, og vi har kastet oss rundt og gjort alt vi kan for at våre gjester og personale skal ha følt seg trygge, så er det dessverre ikke nok for å stoppe smitten.

Vi vil takke alle våre gjester som har støttet oss i denne rare og vanskelige tiden. Det er takket være dere at vi har klart oss mye bedre enn vi hadde fryktet. Takket være deres forståelse, matglede og gode og oppløftende humør har vi fått motivasjon nok til å gjøre det vi kan for å servere dere tapas.

Nå etter de nye restriksjonene føler vi dessverre for mye motgang til å kunne fortsette å tilpasse oss nye regler og åpningstider på kort varsel.

Vi holder derfor stengt frem til ting roer seg slik at vi kan komme sterkere tilbake når det er mulig å drive noenlunde normalt igjen.

Inntil da må vi ta vare på hverandre og følge smittevernreglene, holde oss hjemme og holde oss friske.

Vi ses igjen snart!

Med vennlig hilsen Aymara-teamet