Forside » Om oss » Stengning av restauranter i Oslo

Stengning av restauranter i Oslo

Publisert: 10. november 2020

Kjære alle gjester.

Det er med tungt hjerte at vi må meddele at vi fra mandag den 9. november inntil videre stenger restauranten. Dette grunnet de siste restriksjonene fra Oslo Kommune, i forbindelse med Covid19-pandemien. Vi håper at vi vil være tilbake om inte altfor lenge!

 

De siste månedene har vært tøffe og litt av en berg-og-dal-bane for alle – ikke minst for oss i restaurantbransjen. Vi har stengt og åpnet opp igjen, ikke bare en gang, men flere ganger. I tillegg har vi jobbet på med å opprettholde smittevern, holde avstand, forholdt oss til innskrenkninger av åpnings- og stengetider og mere enn halvert kapasiteten i restauranten.

Selv om smitten har vært lav på restauranter og utesteder, og vi har kastet oss rundt og gjort alt vi kan for at våre gjester og personale skal føle seg trygge, så er det dessverre ikke nok for å stoppe smitten ifølge Oslo kommune.

 

Tusen takk til alle som har besøkt oss

 

Vi vil takke alle våre gjester som har støttet oss i denne rare og vanskelige tiden. Det er takket være dere at vi har klart oss mye bedre enn vi hadde fryktet. Takket være deres forståelse, matglede og gode og oppløftende humør har vi fått motivasjon nok til å gjøre det vi kan for å servere dere peruansk tapas.

Nå etter de nye restriksjonene føler vi dessverre for mye motgang til å kunne fortsette å tilpasse oss nye regler og åpningstider på kort varsel. Vi forstår at Oslo Kommune ønsker å minimere kontakten mellom mennesker, og vil selvsagt gjøre vårt for å bidra. Vi holder derfor stengt frem til at ting roer seg – slik at vi kan komme sterkere tilbake når det er mulig å drive noenlunde normalt igjen.

Inntil da må vi ta vare på hverandre og følge smittevernreglene, holde oss hjemme og holde oss friske.

Vi ses forhåpentligvis igjen snart!

 

Med vennlig hilsen,

Aymara-teamet