Smitteverntiltak på vår restaurant

Tiltak i forbindelse med Covid-19:

Mange tar turen til våre restauranter for å kose seg med god mat og drikke, og da er det viktig at det er trygt å besøke oss. Vi tar smittevern på alvor og gjør en rekke tiltak for å begrense smittefaren.

Vi overholder retningslinjene pålagt av næringsetaten rundt smittevern som tilsier minimum 1-meter avstand mellom bordene. På veldig mange av våre bord kan vi dessverre ikke tilrettelegge sikkert for 1 meter mellom hver gjest. Til det er ikke våre bord store nok.

Derfor ønsker vi primært at dere som besøker oss, bor sammen, er husstandsmedlemmer eller definert som nærkontakter. Vurderingen gjør dere, og det er viktig å kommunisere til alle i selskapet for å unngå misforståelser før man ankommer restauranten.

Våre gjester vil alltid bli spurt om de er i samme husstand eller er nærkontakt og kan bekrefte dette når de reserverer bord hos oss.

Smitteverntiltak vi gjør

  • Alle våre medarbeidere er godt instruert til å holde av stand
  • Det står Antibac i inngangspartiet, på toalettene og flere andre steder
  • Det er god avstand mellom alle bord slik at 1-metersregelen mellom gjester overholdes. Vi ber om at bordene ikke flyttes på.
  • Vi serverer kun ved bordene.
  • All bestilling og betaling av mat og drikke foregår elektronisk og kontaktfritt med mobil gjennom en QR-kode.
  • Vi har ingen sukker/salt/pepper-beholdere på bordene.
  • Vi tilbyr mer serveringsbestikk til alle retter som bæres ut.
  • Det er ekstra renhold på området gjennom hele dagen med særlig fokus på desinfisering av flater som mange er i kontakt med.
  • Hyppigere vask av toaletter
  • Som følge av Oslo kommunes oppfordring om å registrere gjester, har vi et system der gjester enkelt kan scanne en QR-kode for å registrere seg som gjest. På den måten kan kommunen enklere komme i kontakt med besøkende ved et eventuelt smittetilfelle.
  • Vi kan dessverre ikke slippe inn gjester etter kl 22.00 i henhold til de siste reglene om smittevern gitt av Oslo Byråd.
  • Våre ansatte benytter munnbind i arbeidstiden

Hva kan du som gjest gjøre

  • Alltid ha med deg munnbind når du skal på restaurant. Som restaurantgjest er man påbudt å bruke munnbind hvis man forlater bordet for å gå på toalettet eller annet.
  • Vis hensyn og hold avstand til andre gjester og ansatte.
  • Besøk vår restaurant med forståelse for reglene vi følger.
  • Sørg for god håndhygiene.
  • Bruk papirlommetørkle eller albuekroken dersom du må hoste eller nyse
  • Er du syk eller har symptomer? Hold deg hjemme