Forside » Om oss » Smaken av Peru

Smaken av Peru

Publisert: 9. november 2018

Den kulinariske historien til Peru går over 1000 år tilbake i tid. Hovedingrediensene de brukte var fisk og kjøtt av ulike lokale arter, poteter, mais og ulike kornslag. Mange av rettene de hadde tilbake i den tid benyttes fortsatt i dag, og det peruanske kjøkkenet er i Sør-Amerika kjent som et av de beste.

NYE RETTER PÅ MENYEN
Vi har nylig lansert en ny og spennende meny med et bredt utvalg av ulike peruanske smaker. Hos oss får du alt fra Perus nasjonalrett; Ceviche med ulikt spennende tilbehør, til kyllingspyd og okse indrefilet. Vår smak av Peru som gir en liten smak av alt vi har å tilby, har vist seg å være svært populær blant våre besøkende. Menyen vår tilbyr også vegetar, vegansk og glutenfrie alternativer.

Tidligere ble det uttalt at peruansk mat er i vinden som aldri før, og at den latinamerikanske bølgen har kommet til Norge. Vi er stolte av å kunne tilby et godt utvalg av spennende smaker fra Sør-Amerika, i tillegg til en moderne restaurant med en ordentlig latinamerikansk atmosfære.

CEVICHEKURS FOR DE IVRIGE
Nasjonalretten ceviche har de siste årene blitt svært trendy, og omtales som den nye sushien. Retten er bygget opp av rå fisk av eget valg, marinert i sitrus sammen med tilbehør av egne ønsker. Vi tilbyr Cevichekurs for deg som ønsker å lære hvordan du kan lage trendretten helt selv.