Forside » Om oss » En smaksmeny for en minnerik opplevelse

En smaksmeny for en minnerik opplevelse

Publisert: 11. februar 2019

Når du besøker Aymara Peru, ønsker vi å gi deg en optimal opplevelse som virkelig gir deg smaken av Peru. Vår smaksmeny; «Smak av Peru» gir deg muligheten til å få en liten smak av alt det spennende Peru og menyen vår har å by på.

En liten smak av alt fra det Peruanske kjøkken

Fordi vi har en meny som stadig endrer seg basert på sesongens aller beste råvarer, får også smaksmenyen vår en god variasjon. Ved valg av «Smak av Peru», setter kokkene på kjøkkenet sammen en spennende meny av retter til deg, slik at du blir servert varierte og spennende smaker som gir deg en liten bit av alt.

Vi ser at smaksmenyen har blitt et populært valg blant gjestene våre, og de sitter igjen med gode opplevelser og minner etter besøket. Vi er glade for at de spennende smakene fra det Peruanske kjøkken gir gjestene våre gode smaksopplevelser som de husker.

Få en god smaksopplevelse hos Aymara Peru

Kom innom restauranten vår på Solli Plass og oppleve smaksmenyen «Smak av Peru». Se hele menyen og book et bord på nettsiden vår, eller kom direkte til restauranten. Er dere to personer eller flere, kan dere be om «Smak av Peru» og få en smaksopplevelse dere vil huske. Vi tilpasser også rettene på menyen ved allergier og ønsker om veganske og vegetarvennlige retter.