Forside » Om oss » En smaksmeny for en minnerik opplevelse

En smaksmeny for en minnerik opplevelse

Publisert: 11. februar 2019

Når du besøker Aymara Peru, ønsker vi å gi deg en optimal opplevelse som virkelig gir deg smaken av Peru. Vår smaksmeny; ‘Smak av Peru’ gir deg nettopp den muligheten; å få en liten smak av alt det spennende Peru og kokkene våre har å by på!

 

Enten du ønsker å besøke Aymara med din kjære, vennegjengen eller familien, sørger vi for en kveld med spennende smaker og lun stemning. Aller best blir opplevelsen om dere velger å dele maten mellom dere – slik at alle rundt bordet kan få en skikkelig smak av Peru. Hvis du synes det er vanskelig å bestemme hvilke retter dere bør bestille, har vi den perfekte løsningen; vår setmeny ‘Smak av Peru’!

 

En liten smak av alt fra det Peruanske kjøkken

 

Fordi vi har en meny som endrer med sesongene, får også smaksmenyen vår en god og naturlig variasjon. Når du velger ‘Smak av Peru’, kan du være sikker på at alle rundt bordet finner noe de liker. Hver gang vi lanserer ny meny, setter kokkene på kjøkkenet sammen et spennende utvalg retter med både kjøtt, fisk og grønnsakene. Velger du vår setmeny blir du både servert en mengde varierte og spennende smaker – samtidig som du får smake ‘litt av alt’.

Vi ser at smaksmenyen har blitt et populært valg blant gjestene våre, og at de sitter igjen med gode opplevelser og minner etter besøket. Vi er glade for at de spennende smakene fra det Peruanske kjøkken gir smaksopplevelser som blir husket i lang tid fremover.

 

Få en god smaksopplevelse hos Aymara Peru

 

Kom innom restauranten vår på Solli Plass og opplev smaksmenyen ‘Smak av Peru’. Menyen trenger ikke å forhåndsbestilles hvis dere er under 8 personer. Dersom det er noen allergier det er viktig at vi tar hensyn til ønsker vi derimot gjerne informasjon om dette i forkant. Hvis du bestiller bord til 8 personer eller mer serverer vi selskapsmenyen til deling mellom alle på bordet. På den måten slipper dere å stresse med hvor mye dere skal bestille, og hvem som bestiller hva. Bare len dere tilbake, og la våre kokker og servitører gi dere det beste fra Peru!

Vil du prøve vår populære smaksmeny? Du og ditt selskap vil garantert få en smaksopplevelse dere vil huske! Bestill bord enkelt og raskt på nett, ring oss eller send oss en epost. Merk at dere må være minimum to personer for å bestille ‘Smak av Peru’. Vi tilpasser selvsagt rettene på menyen ved allergier, eller ønsker om veganske eller vegetariske retter.

 

Bestill bord