Forside » Selskap

Selskap

Vi tar imot grupper på 8–60 personer, der vi tilbyr en satt selskapsmeny til 565,- / 645, (med dessert) per person. Menyen er skreddersydd for grupper av kjøkkensjef Mariano Cerna, og byttes ut fire ganger i året.

Vi vil alltid kunne tilpasse menyen for de fleste allergier og spesialkosthold. Om ønskelig har vi også en vinpakke som komplimenterer rettene man får servert.

 

Chef’s Table

For grupper mellom 8–12 personer er det også mulig å reservere Chef’s Table – et bord like ved vårt åpne kjøkken. Her blir mesteparten av maten servert av kokkene, og man sitter også litt skjermet fra resten av restauranten. Ved reservasjon av dette bordet serverer vi en egen selskapsmeny som starter på 895,- per person. Vår Chef’s Table-meny forandrer seg med sesongene og er et resultat av kjøkkensjefens kreativitet. Til denne menyen tilbyr vi også vin- eller drinkpakker.

 

Chambre separée

Aymara har et chambre separée som har plass til inntil 60 personer på kongebord, eller rundt 40 personer fordelt på flere langbord. I chambre separée kan vi også sette flere mindre grupper som delvis kan separeres med gardiner. Vi kaller dette rommet for «La cueva», som betyr grotte på spansk.

 

Vil du bestille chambre separée i Oslo? Send oss en epost!