Forside » Selskap

Selskap

Aymara er det perfekte stedet for selskap med vennegjengen, kollegaene eller familien. Vi har både et selskapsrom som rommer opp til 60 personer, et Chef’s table med utsikt over kjøkkenet og gode muligheter til å lage langbord i restauranten. 

 

Enten du er på jakt etter en mer formell setting, eller et høyst uformelt selskap, så kan vi tilrettelegge for dine behov og ønsker. Våre servitører er flinke til å tilpasse seg, og gjennom god kommunikasjon i forkant av besøket sørger vi sammen for en sømløs opplevelse!

Vi kan ta imot grupper på 8–60 personer, der vi tilbyr en satt selskapsmeny til 695,per person. Menyen er skreddersydd for grupper av kjøkkensjef Mariano Cerna, og byttes ut fire ganger i året.

Vi vil alltid kunne tilpasse menyen for de fleste allergier og spesialkosthold. Om ønskelig har vi også en vinpakke som komplementerer rettene man får servert.

Se vår selskapsmeny her!

 

Chambre separée

Aymara har et chambre separée som har plass til inntil 60 personer på kongebord, eller rundt 40 personer fordelt på flere langbord. I chambre separée kan vi også sette flere mindre grupper som delvis kan separeres med gardiner. Vi kaller dette rommet for «La cueva», som betyr grotte på spansk.

Vil du bestille chambre separée i Oslo? Send oss en epost!

 

selskapsrom oslo aymara peru

 

 

Chef’s Table

For grupper mellom 8–12 personer er det også mulig å reservere Chef’s Table – et bord like ved vårt åpne kjøkken. Her blir mesteparten av maten servert av kokkene, og man sitter også litt skjermet fra resten av restauranten.

Ved reservasjon av Chef’s table blir dere servert vår selskapsmeny, som deles mellom alle på bordet. Denne forandrer seg med sesongene og er et resultat av kjøkkensjefens kreativitet. Ønsker du en vin- eller drinkpakke til maten kan vi selvfølgelig ordne det og.

 

Se meny på Aymara på denne siden