Forside » Om oss » Bestill take away fra Aymara

Bestill take away fra Aymara

Publisert: 19. mai 2023

Vi er glade for å igjen kunne tilby take away fra Aymara! Du finner garantert en fresh ceviche eller tiradito som frister å ta med hjem til sofaen, eller dit du måtte ønske, fra vår take away-meny. 

 

Vi vet at det innimellom tar imot å lage mat selv, men at det av ulike grunner ikke alltid passer med et restaurantbesøk heller. Kanskje vil du heller spise maten din i sola i parken – eller så er det en usosial dag på sofaen som frister mest, med sunn mat på fanget. Uansett grunn kan vi nå tilby deg peruansk mat også utenfor restauranten, alle dager som vi holder åpent!

 

Take away fra Aymara Peru

 

Vi har satt sammen en egen take away-meny med det beste fra vårt kalde kjøkken; ceviche, tiradito og den peruanske klassikeren causa. Her får du et knippe deilige og sunne retter du kan nyte akkurat der du vil, og som kan hentes i (nesten) hele restaurantens åpningstid.

Vår klassiske ceviche er basert på dagens fangst, og serveres sånn som man lager ceviche i Peru. Er du fysen på en skikkelig smaksopplevelse med både tekstur, syre og litt sødme går du for vår bestselger ceviche chifero, med laks og avokado. Er det en sashimi-lignende rett, med en passe spicy marinade som frister mer, bestiller du vår tiradito med kveite. Sist men ikke minst tilbyr vi den peruanske klassikereren causa de atún; en himmelsk kombinasjon av fløyelsmyk potetmoskrem og den fineste bonito-tunfisken, avokado, cherrytomat og chilimayo.

 

Hypp på peruansk take away? 

Bestill mat

 

Slik bestiller du mat fra Aymara Peru

 

Vi har en digital take away-meny hvor du både kan forhåndsbestille eller bestille mat i restaurantens åpningstider. Velg hva du vil ha, hvilken tid du ønsker å hente maten, og betal enkelt med Vipps eller kort. Vi sørger for at maten er pakket og klar til ønsket tid, og det eneste du trenger å gjøre hvis du bestiller ceviche eller tiradito er å helle over marinaden rett før servering. For å sørge for at fisken holder topp kvalitet, får du nemlig en liten boks med leche de tigre separat.

Vi håper du får glede av at du nå kan bestille take away fra Aymara Peru! Om du ønsker å spise i restauranten, kan du også enkelt booke et bord online. Vi gleder oss til å ta deg imot!

 

Bestill bord