Forside » Om oss » Hverdagsluksus – tilbud på sharingmeny

Hverdagsluksus – tilbud på sharingmeny

Publisert: 13. september 2023

For å feire at vi har begynt å holde åpent mandager, tilbyr vi en 8-retters sharingmeny til en ekstra hyggelig pris; 695,- for to personer. Altså 347,50,- per person, hvis du ikke er i det spandable hjørnet. Du kan bestille denne menyen hele åpningstiden på mandagar, og  hvis du bestiller bord kl. 16 – 17 alle hverdager. 

 

Hvem har sagt at mandager må være kjedelige? Ikke vi i hvert fall. Mandag er den magiske starten på uken – og ikke minst en dag det er ekstra digg å dra på restaurant. Litt mindre stress, og ofte gode sjanser å få tak i et bord på favorittrestauranten din. 

Etter hvert som fler og fler restauranter i Oslo har begynt å holde mandagsåpent, følte vi at vi måtte slenge oss på trenden. For å feire den ekstra åpningsdagen tilbyr vi en 8-retters sharingmeny for to personer for 695,- på mandager og alle hverdager mellom kl. 16 – 17. Du leste riktig; et smaksrikt, peruansk måltid for 347,50,- per person! Minimumsantall for å bestille denne menyen er to, men dere kan selvsagt bli så mange dere bare ønsker. 

 

 

tilbud sharingmeny oslo

 

 

Tilbud på sharingmeny for to personer

 

Hverdagsluksus-menyen vår består av åtte retter; fra ristede edamamebønner, via ceviche og minitacos, til vår uimotståelige sjokoladedessert Puro Cacao. Rettene deles mellom alle på bordet, for et sosialt og variert måltid. Ønsker du en helt vegetarisk meny, eller en meny med fisk i stedet for grønnsaker? Så lenge du gir oss beskjed på forhånd, er det selvsagt ingen problemer. Er det noen allergier det er viktig at vi tar hensyn til, ønsker  vi også beskjed om det i forkant av besøket – slik at dere slipper unødvendig venting i restauranten.

 

Bestill bord

 

Få en smak av vår nye meny

 

Da vi gjenpånet efter en litt ekstra lang sommerferie, var det med en flunkende ny meny – inspirert av Nikkei-retningen av det peruanske kjøkkenet. Nikkei er peruansk mat med asiatiske influenser; retter som sushi og bao buns, og ulike asiatiske krydder og smakssettere. Nikkei er kort fortalt en perfekt kombinasjon av elegansen og teknikkene fra det japanske kjøkkenet, og de sterke og spennende smakene fra Peru.

Se vår meny her

 

peruansk takeaway oslo
Noen av fusionrettene på vår a la carte meny, som også kan fåes takeaway

 

Nå vil vi gi alle en sjanse til å prøve noen av disse nydelige rettene, til en ekstra hyggelig pris. Og hva passer vel bedre for en kulinarisk reise enn en mandag? Eller en hverdag før rushet begynner i restauranten. Tilbudet på Hverdagsluksus-menyen gjelder minimum to personer, men dere kan selvsagt også bli fler enn det. Vil dere prøve noe annet enn menyen, eller supplere den med noe, tilbyr vi selvsagt også vår vanlige á la carte meny.

 

Bestill bord

Ønsker du å legge inn en reservasjon til åtte personer eller flere?

Send oss en epost

 

Velkommen til Aymara – hvilken dag du enn velger å besøke oss!