Forside » Om oss » Julebord med peruanske smaker

Julebord med peruanske smaker

Publisert: 8. november 2018

Julebordsesongen gjør sin anmarsj, og det er på tide å planlegge årets julebord for bedriften eller vennegjengen. Aymara er en moderne, latinamerikansk restaurant med mat hentet fra det peruanske kjøkkenet. Dette er en spennende blanding av ulike matkulturer, med stor innflytelse fra både Japan og Europa, samt egne mattradisjoner fra Peru med unike råvarer. Nyt førjulstiden i godt selskap, med julebord hos Aymara.

Peruansk mat gir julebordet en unik smaksopplevelse

Julebord er en populær tradisjon, og er et viktig sosialt arrangement. Hos Aymara tar vi imot selskap på opptil 60 personer. Vi setter sammen og skreddersyr menyen for gruppen, uansett om dere er et lite eller stort selskap. Ved ønske, kan dere også inkludere en drikkepakke, med drikkevarer tilpasset menyen og matrettene som settes sammen. Ta med kollegene eller vennegjengen på en unik smaksopplevelse i førjulstiden, med mat fra det peruanske kjøkkenet.

Menyene settes sammen av smaker fra peruanske underkjøkken, som Criolla, Nikkei, Chifa, Andina og Amazónica. Blant de viktigste ingrediensene i peruansk mat, finner du blant annet koriander, tomat, løk, spisskummen og aji, som består av amarillo, rødløk og chili. Vi kombinerer spennende smaker med skandinaviske råvarer, som skaper en frisk og spicy matopplevelse til hele selskapet. Her finnes det noe for enhver smak.

Book inn julebordet på Aymara

Legg årets julebord til Aymara, og opplev spennende smaker fra det peruanske kjøkken. Restauranten ligger i hjertet av Solli Plass, midt i Oslo sentrum. For mer informasjon eller ønske om å booke inn julebordet hos oss, kontakt oss på telefon, eller send oss en e-post. Book et bord på ønsket dato, før det blir fullt. Vi ønsker velkommen til et smaksrikt julebord hos oss.