Forside » Om oss » Julebord hos Aymara Peru

Julebord hos Aymara Peru

Publisert: 20. september 2022

Planlegger du julebord for bedriften, vennegjengen eller familien? Feir julebordet med moderne, peruanske tapasretter hos oss på Aymara Peru ved Solli plass i Oslo!

 

Julebordsesongen er allerede like rundt hjørnet, og det er smart å planlegge årets julebord før byens restauranter blir fullbooket. Populære datoer fyller seg opp fort, og særlig store selskap gjør lurt i å være ute i god tid. På Aymara har vi både selskapsrom, Chef’s table og mulighet for langbord i restauranten – og elsker å ta imot feststemte julebord-grupper!

 

Aymara har selskapsrom for både små og store selskap

 

Hos Aymara kan vi ta imot selskap på opptil 60 personer, og hvis dere er 40 personer eller oppover kan dere reservere vårt Chambre Separée; La Cueva. I selskapsrommet kan vi også sette flere, mindre selskaper og separere deler av rommet med gardiner. For grupper på 8 – 12 personer er det også mulig å reservere Chef’s Table. Her sitter man litt skjermet fra resten av restauranten og spiser en spesialkomponert meny, hvor mesteparterten av rettene blir servert av kokkene. En luksuriøs og annerledes opplevelse for årets julebordfeiring!

 

selskapsrom julebord oslo
På Chef’s table kan du nyte en luksuriøs meny og bli servert av kokkene

 

For selskap på 6 personer og oppover serverer vi en selskapsmeny satt sammen av vår flinke kjøkkensjef Mariano Cerna. Menyen bytter vi fire ganger i året, slik at du alltid får sesongens beste råvarer og smaker. Ved ønske, kan dere også inkludere en drikkepakke, med viner og annen drikke som komplimenterer rettene i menyen. Ta med kollegene eller vennegjengen på en unik smaksopplevelse i førjulstiden, med smakfull og fargerik mat fra det peruanske kjøkkenet.

 

 

En sosial restaurantopplevelse med peruansk tapas

 

Selv om peruansk tapas er et begrep som egentlig ikke eksisterer, liker vi å kalle den peruanske maten vår for tapas. Dette fordi stemningen vi ønsker å skape skal være sosial, leken og uformell, med mat som er perfekt til å deles. Social dining, akkurat som på en tapasrestaurant! Rettene byr på en spennende blanding av ulike matkulturer, med stor innflytelse fra både Japan og Europa, samt vår egen vri på mattradisjoner fra Peru. Vi kombinerer latinamerikanske produkter og smaker med skandinaviske råvarer, for å gi en frisk og spicy matopplevelse til hele selskapet. Hos Aymara finnes det noe for enhver smak!

 

julebord oslo
Selskapsrommet vårt kan settes opp på litt ulike måter, alt etter dine behov og ønsker

 

Book inn julebordet på Aymara Peru

 

Legg årets julebord til Aymara, og opplev spennende smaker fra det peruanske kjøkken. Restauranten ligger i hjertet av Oslo, like ved Solli plass. For mer informasjon om våre menyer, eller ønske om å booke inn julebordet hos oss, send en epost til booking@aymara.no. Vi ønsker velkommen til et sosialt og smaksrikt julebord hos Aymara Peru!

 

Har dere allerede et lokale til julebordet, men mangler maten? Da kan vi også tilby catering med peruansk tapas fra Aymara Peru og spansk tapas fra vår søsterrestaurant, Delicatessen.

Les mer og bestill catering her!

 

 

catering oslo aymara