Forside » Om oss » Gjør måltidet komplett med en peruansk dessert

Gjør måltidet komplett med en peruansk dessert

Publisert: 2. juli 2019

Det peruanske kjøkkenet har mye spennende å by på, også når det kommer til desserter. Peruanske desserter er ordentlige søte, og kombinerer tradisjonelt både sjokolade og kaffe i mange av de populære dessertene.

Desserter kombinert av spanske søtsaker og peruanske smaker

Peruanske desserter er ofte inspirert av populære søtsaker hentet fra Spania. Kombinert med spennende peruanske smaker, lages det desserter som er en perfekt avslutning på et deilig måltid. Dulce de leche, en latinamerikansk søt, melkebasert krem, laget av melk og sukker, er en ingrediens en ofte finner i de peruanske dessertene.

En meny som byr på spennende desserter

Kjøkkenet vårt hos Aymara Peru har en meny som i tillegg til å by på mange spennende retter, også byr på deilige desserter. Prøv en Cacao Amazonico, som er bakt sjokoladekrem, sjokoladejord, mynte og lime krem, og deilig sjokoladeis. Eller så kan du prøve en Suspiro som er en klassisk dessert laget av Dulche de leche. I tillegg består vår versjon av denne desserten også av pisco, mandel crumble, sitron sorbet og hibiscus marengs. Dette er en mektig rett der kun en liten porsjon kanskje er nok til å tilfredsstille ethvert søtsug.

Smak deilige, peruanske desserter hos Aymara Peru

Frister det å smake ekte peruanske desserter, er du velkommen til å besøke oss i restauranten vår som ligger i hjertet av Solli i Oslo. Ta med deg venner, kjæreste, familie eller kolleger og book et bord hos oss, eller kom direkte til restauranten når du måtte ønske.