Forside » Om oss » Feir 17. mai hos Aymara Peru

Feir 17. mai hos Aymara Peru

Publisert: 29. april 2019

Vi holder restauranten åpen som vanlig på 17 mai, og ønsker deg velkommen til å feire nasjonaldagen med oss på Aymara. Kokkene disker opp med en egen meny hele dagen, som lar deg smake på spennende peruanske retter!

 

Å feire 17 mai på Solli plass er stor stas for både liten og stor. Her kan man bruke dagen på alt fra frokost til full fest, eller ta med familien på et godt måltid. På Aymara tilbyr vi en egen 17 mai tasting meny med peruanske retter som ceviche, lomo saltado og causa atun. Er du på jakt etter en hyggelig uteservering til 17 mai i Oslo? Vår terasse har sol hele ettermiddagen og er et utmerket sted for å nyte en god nasjonaldagsmiddag. Trenger du et selskapslokale 17 mai kan vi selvsagt hjelpe med det også!

 

aymara winemakers dinner oslo
Velkommen til et eksotisk og sosialt måltid på Aymara!

 

Selskapslokale til 17 mai i Oslo

 

Mange vil dra ut på restaurant i Oslo på 17 mai. Uansett om dere bare er en liten gjeng, eller leter etter etter et selskapslokale i Oslo til den store dagen, kan Aymara legge til rette for en hyggelig feiring. Vi har et Chefs table med plass til 12 personer hvor dere kan sitte for dere selv; litt adskilt fra restauranten og foran vårt åpne kjøkken. Skal du samle en stor gjeng har vi selskapslokale med skjerm og høyttalere som rommer opp til 60 personer. Les mer om vårt selskapslokale her – eller ta kontakt med oss på epost hvis du ønsker å sjekke kapasiteten for selskap på 17 mai.

Er du på jakt etter en hyggelig uteservering til 17 mai i Oslo? Vi har en nydelig terasse hvor det er plass til både små og store selskap. Blir det godvær på 17 mai er dette et utmerket sted å spise, skåle og skravle!

 

Book bord til 17 mai i Oslo

 

Skal du feire 17 mai i Oslo er det lurt å booke bord tidlig. Mange restauranter har faste sittetider, og populære tidspunkter fyller seg opp raskt. På nasjonaldagen holder Aymara åpent fra klokken 12 inntil den siste desserten er spist opp. Kjøkkenet holder åpent fra 12 – 18 og tilbyr en sharingmeny med fargerike retter som deles mellom alle på bordet. Ta med deg vennegjengen eller familien og bli med på en annerledes feiring av 17 mai!

Book et bord her på nettsiden vår, ring oss på telefon 21 42 24 50 eller send en e-post til booking@aymara.no.

 

Vi ønsker deg velkommen til Aymara ved Solli plass 17 mai  – og gleder oss til å feire den store dagen med deg og dine!

 

Bordreservasjonene fyller seg fort opp, så om du ønsker bord anbefaler vi å booke bord så fort som mulig.

 

Chambre separée oslo aymara peru
Velkommen til La Cueva – et utmerket selskapslokale til 17 mai