Forside » Cevichekurs

Cevichekurs

Cevichekurs for privatpersoner | Cevichekurs for grupper

 

Vi har for tiden ingen planlagte cevichekurs på Aymara – men følg med på denne siden for å få informasjon om når vi legger ut neste.

På kurset vil du lære deg grunnteknikkene for hvordan man lager den perfekte ceviche.

 

Cevichekurs for privatpersoner

 

Alle våre kurs til privatpersoner er for opp til 20 personer. Dere vil lære å lage en klassisk ceviche, en Tiradito Rocoto (peruviansk-japansk ceviche) og en Causa Limeña (ceviche-vri på en peruviansk nasjonalrett).

Kurset varer i ca. 1,5 timer, og etter at vi er ferdige med å lage ceviche setter vi oss ned og spiser maten vi har laget sammen.

 

Prisen inkluderer:

  • Pisco Sour
  • Oppskriftshefte
  • Råvarer og utstyr til kurset
  • Veiledning i produksjon av ceviche

 

Kursstart: Ingen planlagte datoer
Sted: Aymara, Parkveien 64, 0254 Oslo
Pris: 990,- / 1290,- (ink. 3 glass vin) per person

 

 

lær å lage ceviche på Aymara

 

Cevichekurs for grupper

 

Ønsker du å bestille cevichekurs for vennegjengen eller bedriften? Vi kan skreddersy et opplegg som passer for din bedrift eller deg og dine venner eller kollegaer. Ta kontakt med oss på booking@aymara.no så finner vi en dato som passer.

 

Eksempel på et opplegg for selskaper fra 12 personer opp til maks 20 personer:

Dere vil lære å lage Ceviche og Tiradito («peruansk sashimi»). Kurset varer i 1,5 time før dere setter dere og spiser de to rettene dere har laget, i tillegg til 3 nye retter som kokkene vil lage for dere.

 

Prisen inkluderer:

  • Oppskriftshefte
  • 5 retters middag
  • 2 valgfrie drikkeenheter
  • Råvarer til kurset
  • Veiledning i produksjon av Ceviche og Tiradito
  • Forkle med Aymaralogo

 

Kursstart: etter avtale
Sted: Aymara, Parkveien 64, 0254 Oslo
Pris: 1590,- pr person

 

Send oss en forespørsel på e-post til: booking@aymara.no.

 

Hjertelig velkommen til cevichekurs på Aymara!

 

Se våre vilkår for cevichekurs her.