Cevichekurs
Publisert: 18. desember 2017
Cevichekurs på Aymara
Vi har nå gleden av å igjen tilby cevichekurs på Aymara! På kurset vil du lære deg grunnteknikkene for hvordan man lager den perfekte ceviche, og neste dato er 23. mai.
Cevichekurs for privatpersoner
Alle våre kurs til privatpersoner er for opp til 20 personer. Dere vil lære å lage en klassisk ceviche, en Tiradito Rocoto (peruviansk-japansk ceviche) og en Causa Limeña (ceviche-vri på en peruviansk nasjonalrett).
Kurset varer i ca 1.5 timer, og etter at vi er ferdige med å lage ceviche setter vi oss ned og spiser maten vi har laget sammen.
Pris cevichekurs: 990,-
Pris cevichekurs + 3 glass vin 1290,-
Prisen inkluderer:
- Pisco Sour
- Oppskriftshefte
- Råvarer og utstyr til kurset
- Veiledning i produksjon av ceviche
Kursstart: 23. mai kl. 18:00
Sted: Aymara, Parkveien 64, 0254 Oslo
Pris: 990,- / 1290,- (ink. vin) per person


Ønsker du å bestille cevichekurs for vennegjengen eller bedriften?
Vi kan skreddersy et opplegg som passer for din bedrift eller deg og dine venner eller kollegaer. Ta kontakt med oss på booking@aymara.no så finner vi en dato som passer.
Eksempel på et opplegg for selskaper fra 12 personer opp til maks 20 personer:
Dere vil lære å lage Ceviche og Tiradito (“peruansk sashimi”). Kurset varer i 1,5 time før dere setter dere og spiser de to rettene dere har laget, i tillegg til 3 nye retter som kokkene vil lage for dere.
Prisen inkluderer:
- Oppskriftshefte
- 5 retters middag
- 2 valgfrie drikkeenheter
- Råvarer til kurset
- Veiledning i produksjon av Ceviche og Tiradito
- Forkle med Aymaralogo
Kursstart: etter avtale
Sted: Aymara, Parkveien 64, 0254 Oslo
Pris: 1590,- pr person
Send oss en forespørsel på e-post til: booking@aymara.no.
Hjertelig velkommen til cevichekurs på Aymara!