Forside » Om oss » Ceviche med varierte kombinasjoner av fisk og tilbehør

Ceviche med varierte kombinasjoner av fisk og tilbehør

Publisert: 15. mai 2019

Ceviche er en fleksibel matrett som gir en mengde muligheter for kombinasjoner av ulike fisketyper og tilbehør. Her er det kun fantasien som setter grenser. Sett sammen de smakene du liker best og bruk fisketypen du foretrekker eller føler for i øyeblikket.

Lag og spis ceviche med fisken du selv ønsker

Ceviche er en rett bestående av fersk, rå fisk marinert i sitrusjuice, tilsatt forskjellige smaker og tilbehør. Det som gjør det til en ceviche er at fisken «kokes» i sitrus. Hvilken type fisk og hva slags tilbehør du setter sammen er helt opp til deg selv og fantasien. Alle fisketyper fungerer like godt til retten, der det er vanlig å bruke blant annet laks, torsk, sei, tunfisk, ørret og reker. Her kan du fritt velge fisk basert på hva du selv liker best eller det som frister.

Fordi vi i Aymara Peru har en meny i stadig endring basert på sesongens beste råvarer, har vi i menyen en variasjon av ceviche-retter med ulike typer fisk og tilbehør. Vi bruker dagens fangst, noe som gjør at vi serverer ceviche med den beste fisken for dagen, uansett om det er torsk, laks, ørret, eller noe annet.

En trendy og sunn matrett

Den peruanske fiskeretten har blitt en trendrett og regnes som et ordentlig sunt måltid. Når man lager ceviche benytter man seg av mye grønnsaker og frukt, som eksempelvis mango, koriander, avokado, sitrusfrukter, løk, søtpotet og chili. For deg som ønsker å lære grunnteknikkene for hvordan du kan lage den trendy matretten selv, holder vi cevichekurs for både privatpersoner og grupper.

Aymara Peru har varierte ceviche-retter på en meny i stadig endring

Vi har en variasjon av ceviche-retter på menyen, basert på sesongens beste råvarer og dagens fangst. Se hele menyen vår og kom til restauranten og få servert et ordentlig peruansk ceviche-måltid. Book et bord eller kom direkte til restauranten vår på Solli Plass.