Forside » Om oss » Cebiche på Øyafestivalen

Cebiche på Øyafestivalen

Publisert: 9. august 2022

Skal du på Øyafestivalen i år? Da må du stikke innom vår lillesøster Cebiche og smake godsakene Chifa ceviche og Ceviche Classico!

 

Få ting smaker så godt i sensommervarmen som en fresh og syrefrisk ceviche. Derfor er vi så glade for at vår lillesøster Cebiche serverer nettopp ceviche på årets Øyafestival! Du finner Cebiche i matområdet, og kan glede deg til å prøve to forskjellige typer ceviche; Chifa basert på laks, og Classico basert på sei. Ceviche er både sunt og godt, så her kan du faktisk kose deg med god samvittighet!

 

Les mer om Cebiche matbar – Oslos første cevichebar!

 

Terningkast 6 på Øyafestivalen

 

Sist gang Øyafestivalen gikk av stabelen var Aymara på plass for å mette sultne festivaldeltakere med ceviche. Da fikk vår Ceviche Nikkei terningkast 6 av godt.no og terningkast 5 av Aftenposten!

 

Går raskt med maten. Saftig laks, salt chips, god saus og deilig avokado og vårløk

Aftenposten

 

Dette var sykt digg! Nydelig kick av ingefær – bortimot perfekt rett. På en varm festivaldag er det digg og avkjølende mat.

Godt.no

 

I år har vi altså gitt stafettpinnen videre til Cebiche, som til vanlig serverer ceviche og annen peruansk street food i Mathallen på Vulkan. Vi gleder oss skikkelig til å prøve, sammen med tusenvis av glade festivalgjester!

 

ceviche aymara peru
Ceviche Chifero fra Øyafestivalen 2019. Bilde: godt.no

 

Meny – Cebiche, Øyafestivalen 2022

 

Chifa ceviche er en ceviche med asiatiske smaker, som er et vanlig innslag i det peruanske kjøkkenet. Her får du både syre og sødme samt deilig krønsj fra de friterte wontonnudlene og peanøttene!

Ceviche Classico er smaksatt med rocoto-chili, og har en deilig balanse av spice og syre. Serveres med to typer peruansk mais; choclo, som er stor og myk, og cancha, som er liten og sprø. En skikkelig smaksbombe!

 

CEVICHE CHIFA – laks, asiatisk leche de tigre, agurk, peanøtter, vårløk, koriander, wonton & sesamfrø
SL – F – SO – HV – PE
CEVICHE CLASSICO – sei, rocoto-leche de tigre, choclo, søtpotet, cancha & rekechips
SL – F – M – E

 

F = Fisk M = Melk SK = Skalldyr MA = Mandler HV = Hvete E = Egg SF = Sesamfrø SE = Sennep SL= Selleri SO = Soya BL = Bløtdyr MC = Macadamianøtter P = Peanøtter PE = Pekanøtter BY = Bygg  C = Cashewnøtter HA = Havre PN = Paranøtter  SU = Sulfitter

 

 

ceviche rocoto ceviche
Tiradito Rocoto er en av cevichetypene som ofte er å finne på menyen på Aymara – denne er laget på samme chilipepper som Cebiche Clasico på Øyafestivalen