‘Cebiche’ by Aymara Peru

 

 

– Oslos første Cevichebar!

 

Den tradisjonelle matretten ‘Cebiche’ [seˈβitʃe] som det kalles i Peru, er blitt godt kjent og likt blant nordmenn. Det har også blitt signaturretten til Aymara Peru på Frogner.

Med vår lange erfaring fra det latinske kjøkken trekker vi frem våre mest populære versjoner av ceviche samt andre peruanske klassiskere på Cebiche. Porsjonene er akkurat passe store for å mette den småsultne og kan med fordel kombineres. Sitter du ned i vår lille restaurant ved Akerselva kan du også få servert en kald og frisk Pisco Sour eller ulike typer øl og vin med maten.

 

Vil du booke hele Cebiche for privat selskap, julebord eller annen anledning? Send en epost til booking@aymara.no

 

Kom innom oss og få en smakfull introduksjon av det beste fra Peru Mathallen på Vulkan!

Alle bestillinger skjer kontaktløst via Favrit. Se hele menyen her

 

 

Vi tilbyr også take away tirsdag – søndag via Wolt og Just-Eat.

Bestill via Wolt her

Bestill via Just-Eat her

 

Cebiche fra Aymara Peru