Forside » ‘Cebiche’ by Aymara Peru

‘Cebiche’ by Aymara Peru

 

 

– Oslos første Cevichebar!

 

Den tradisjonelle matretten ‘Cebiche’ [seˈβitʃe] som det kalles i Peru, er blitt godt kjent og likt blant nordmenn. Det har også blitt signaturretten til Aymara Peru ved Solli plass i Oslo – i ulike varianter og med spennende smakskombinasjoner.

I 2021 åpnet Aymara en cevichebar i Mathallen på Vulkan, med en visjon om å frelse enda flere med vår smakfulle ceviche. I slutten på 2022 måtte vi med tungt hjerte avvikle denne avdelingen – men muligheten for å smake de peruanske streetfood-rettene som Cebiche serverte finnes fortsatt. Cebiche vil tilby catering på forespørsel, og kanskje finner du oss på en festival eller arrangement nærme deg i fremtiden!

 

Heldigvis trenger du ikke å gå sulten hvis du har lyst på skikkelig peruansk ceviche, siden du kan få din daglige dose hos Aymara Peru ved Solli plass. Besøk Aymara for en romantisk date, middag med kolleger eller bare en sosial kveld med venner. Utover Oslos beste ceviche får du en rekke andre peruanske, klassiske retter i små og mellomstore porsjoner på Aymara. Hvis du ikke har lyst til å spise ute, kan du også bestille ceviche takeaway alle dager som restauranten holder åpent.

 

Bestill bord

 

Vil du bestille peruansk mat til et privat selskap eller bedriftsarrangement? Ring oss på 21422450 eller send en epost til booking@aymara.no

 

 

Cebiche fra Aymara Peru

 

Noe av maten som ble servert på Cebiche i Mathallen på Vulkan; Tiradito med asiatiske smaker, klassisk peruansk ceviche, steam bubs med tynnribbe og friterte calamares med tartarsaus. Noen av disse rettene kan du også få servert på Aymara Peru ved Solli plass i Oslo.