Forside » Om oss » Book en minneverdig kveld i vårt chambre séparée

Book en minneverdig kveld i vårt chambre séparée

Publisert: 21. januar 2024

Noen ganger vil man samle gjengen i litt mer intime omgivelser – enten det er snakk om en hyggelig middag med kollegaer, venner eller familie. Vårt chambre séparée er det perfekte stedet for slike øyeblikk!

 

Velkommen til Aymara – er peruansk oase rett ved Solli plass. Hos oss kan du nyte unike smaker både på tallerkenen og i glasset, og skal du samle en større gjeng er vårt selskapsrom den perfekte arenaen. Vi kaller det litt spøkefullt La Cueva, som betyr grotte på spansk. Men det er noe med grotte som vi synes passer når mennesker skal samles til en hyggelig middag. Intimt, noe avsides og med mulighet for litt dempet belysning, om det er ønskelig.

Kanskje du trenger et lokale til nyttårsbord med vennegjengen, eller til kick-off eller forsinket julebord med jobben? Reserver vårt chambre séparée og la oss ta dere med på en kulinarisk reise gjennom det peruanske kjøkkenet!

 

Chambre separée oslo aymara peru
La Cueva – vårt chambre separee i Oslo sentrum

 

Flotte selskapslokaler i Oslo sentrum

 

Den mest intime settingen for et selskap får man ofte i eget hjem, men det er jo ikke alle som har plass for flere titalls mennesker rundt samme bord. Fremfor alt er det digg å slippe tidkrevende moment som planlegging av meny, innkjøp av varer og tilberedning av mat i forkant av selskapet. For ikke å snakke om servering, skjenking av vin og oppvask etter at gjestene har dratt. Da er det fint vi har restauranter – og mer spesifikt restauranter med selskapslokaler i Oslo sentrum!

I vårt chambre separee er det plass for opptil 60 gjester ved kongebord eller rundt 40 gjester på flere langbord. Det er installert både skjerm og lydanlegg her, slik at dere kan vise presentasjoner, holde taler eller spice opp middagen med andre kreative innslag. La Cueva er med andre ord ikke bare et sted for kulinariske eventyr – men også et rom som kan tilpasses for en rad ulike arrangementer.

Er dere et mindre selskap kan rommet også deles av med gardiner, slik at flere selskap kan ha sine egne små opplegg i rommet samtidig. Du har idéen – vi har lokalene, de flinke folkene og den gode maten. Ta kontakt, så planlegger vi ditt neste selskap sammen!

 

Send en epost

 

Book chambre separee til din neste feiring

 

Vårt chambre separee tar vertskap for en rekke anledninger; som bursdagsselskap, forretningsmøter eller konfirmasjonsfeiringer. Den elegante atmosfæren og de mange møbleringsmulighetene gjør La Cueva til det ideelle stedet for større grupper som søker en unik opplevelse. Rommet er på mange måter selve hjertet av Aymara, og dets betydning strekker seg utover maten. La Cueva er rett og slett et sted hvor vennskap blomstrer, og hyggelige minner skapes! Legg til god og personlig service og særegne smaker, og du har et arrangement for minneboka.

Kombinasjonen av intimitet og god plass gjør at vårt chambre separee passer perfekt for de fleste anledninger. Kanskje du vil samle venner (og deres venner) til en sosial after work med spennende mat? Eller holde et matkurs for kollegaene, hvor dere lærer å lage peruansk ceviche? Det er egentlig bare fantasien som setter grenser, så ikke nøl med å sende oss en forespørsel hvis du er på jakt etter lokale til ditt neste arrangement eller feiring.

 

Book chambre separee

 

Aymara peru meny
Velkommer på et smakfullt og fargerikt måltid som deles mellom alle rundt bordet!

 

Lokale for bryllup i Oslo

 

Aymara er ikke bare en destinasjon for kulinariske eventyr, men også det perfekte stedet for å skape uforglemmelige øyeblikk. For eksempel i en bryllupsmiddag med de nærmeste vennene og familien. Vårt chambre separee er nemlig et meget hyggelig lokale for bryllup – eller i hvert fall for feiringen etter selve seremonien.

Nyt en sosial selskapsmeny som deles mellom alle på bordet, eller skreddersy din egen meny sammen med vår kjøkkensjef Mariano. Vi setter gladelig sammen en vinpakke som passer deres budsjett, eller en drikkepakke som inkluderer andre alternativer enn bare vin. Hva med en runde pisco sour som velkomstdrink? Vi kan i hvert fall ikke tenke oss en bedre måte å starte feiringen på!

 

Har du lyst til å ha bryllupsmiddag på Aymara?

Send en forespørsel

 

Chef’s table – det intime bordet for mindre grupper

 

Er du ute etter et hyggelig bord for en mindre guppe? Chef’s table gir en eksklusiv opplevelse for mindre grupper på 8 til 12 personer. Dette bordet er plassert foran vårt åpne kjøkken, og som navnet antyder serverer kokkene maten (på forespørsel). Chef’s table gir dere både et unikt innblikk i en kveld på Aymara, og et glimt av kokkenes lidenskap og ferdigheter.

Chef’s Table på Aymara er ikke bare en smaksfest – men også en opplevelse for alle sanser. Se hvordan kjøkkenpersonalet beveger seg mellom kald og varm seksjon på kjøkkenet, hør hvordan det ropes på spansk og kjenn lukten mens neste rett blir tilberedt. Her sitter du tett på kulinariske mesterverk, servert med en personlig vri av våre flinke kokker. Chef’s table er rett og slett en hyllest til fellesskapet, gode samtaler og gleden av å dele god mat og drikke.

 

Book Chef's table

 

Chefs table Aymara selskap
Ved Chef’s table sitter du tett på kokkekunsten

 

Book chambre separee på Aymara

 

Ønsker du å gjøre ditt neste besøk hos oss ekstra spesielt? Nyt en privat og intim opplevelse i vårt chambre separee, La cueva. Detaljene avtaler vi nærmere, men én ting er sikkert; du vil bli omgitt av en leken atmosfære og søramerikansk sjarm som bare Aymara kan tilby.

Vi inviterer deg til å dele mat, skape minner og oppleve den eksepsjonelle gjestfriheten som vi er så stolte av. Velkommen til å oppleve et lite stykke Peru – hvor hvert øyeblikk blir en feiring av smak, samvær og kulinarisk mestring!

 

For å sikre deg plass kan du enkelt booke et bord online – eller sende oss en e-post

 

Aymara – en uformell restaurant i Oslo

 

Vårt mål er å tilby alle et lite stykke Peru, i en varm, leken og uformell setting. Fokuset er gode opplevelser og minst like god mat og service. Våre spesialiteter er små til mellomstore retter som deles mellom alle på bordet – akkurat som man nyter et familiemåltid i Peru.

Til selskap på åtte personer og oppover serverer vi en selskapsmeny som består av både fisk, kjøtt og grønnsaker. Menyen endrer seg med sesongene og reflekterer kjøkkensjefens kreativitet og pasjon for det peruanske kjøkkenet. Både vår tasting meny og vår á la carte meny består av retter som kombinerer smaker og tradisjoner fra det peruanske og japanske kjøkkenet. Denne delen av peruansk matkultur kalles Nikkei; et fusion-kjøkken som du kan lese mer om her.

Et besøk på Aymara er med andre ord det beste av to verdener. På din tallerken blander seg de elegante smakene og teknikkene fra Japan med de syrlige og litt spicy elementene som er karakteristisk for peruansk mat. Hver bit er en kulinarisk reise som byr på både gode smaker, spennende teksturer og fargerike ingredienser.

 

Se vår meny

 

Velkommen til oss på Aymara!

 

uformell restaurant oslo aymara peru
Personlig service og lekre lokaler. Velkommen til Aymara!