Forside » Om oss » Bli med på cevichekurs på Aymara!

Bli med på cevichekurs på Aymara!

Publisert: 2. mai 2022

Vi har endelig begynt med cevichekurs igjen, etter et (altfor langt) pandemi-opphold! Neste dato er 23. mai – bli med på kurset, hvor du lærer deg å tilberede denne digge, syrlige og bittelitt spicy peruanske retten.

 

Vi inviterer til cevichekurs i vårt selskapsrom La Cueva 23. mai kl. 18. På kurset vil du lære deg teknikker for å lager en perfekte ceviche – i en intim og sosial setting, ledet av kjøkkensjef Mariano.

Aller best er kurset med noen vin glass vin og en smak av pisco sour, men har du planer om en hard helg kan også velge å bestille cevichekurs uten vin.

 

Cevichekurs – hvem passer det for?

 

Et cevichekurs på Aymara passer for alle som er interessert i god mat, og vil lære hvordan man lager en skikkelig, peruansk ceviche. Kom alene, ta med en venn eller flere – alle er velkommen, og ingen forkunnskaper er nødvendig.

Når vi holder cevichekurs, ønsker vi å lære ut de små detaljene som skiller en middels ceviche fra en skikkelig god en. Ceviche er nemlig så mye mer enn det mange av oss er vant til både på restaurant og i hjemmet! De fleste tenker nok at det er relativt lett å slenge sammen en ceviche; man begynner med å kutte litt fisk, så presser man lime over og legger til noe avokado, mango og koriander, sant? Ikke hvis du spør en peruaner. Det må Leche de tigre til, og du må kjenne til råvarene som setter sitt unike preg på retten.

Bli med på cevichekurs på Aymara, så får du så vel oppskriftene som triksene som kreves for å lage en ekte, smaksrik ceviche på peruansk vis!

 

cevichekurs aymara oslo
Causa Limeña – en smaksbombe med laks, vaktelegg og lakserog, blandt annet

 

Pris og mer informasjon om cevichekurs

 

Cevichekurs med tre glass vin & en liten Pisco sour: 1290,-
Cevichekurs uten vin: 990,-

Vi har plass til 20 personer som står sammen over store produksjonsbenker, med alt som trengs av utstyr og råvarer. Kurset varer i ca 1.5 time, og når rettene er ferdiglaget setter seg alle ned og spiser sammen. Et arrangement som er både lærerikt og sosialt, altså!

På kurset vil du lage tre ulike peruanske retter; en klassisk ceviche, vår storfavoritt Tiradito Rocoto (ceviche med japanske influenser) og en såkalt Causa Limeña (en peruviansk klassiker med ceviche-vri). Vi ordner oppskriftshefte til alle sammen, og Mariano veileder med stødig hånd. Merk at kurset foregår på engelsk.

 

Kursstart: 23. mai kl. 18:00
Sted: Aymara, Parkveien 64, 0254 Oslo

 

Du kan også gi bort et cevichekurs i gave, eller overraske en kjæreste, venn eller familiemedlem som du har lyst til å gjøre noe hyggelig sammen med. Bestill plass i dag – før det blir fullt!

 

Du bestiller plass på cevichekurset ved å gå inn på vår bookingside, velge 23. mai og følge instruksjonene.