Forside » Om oss » Aymara Peru arrangerer Winemakers Dinner

Aymara Peru arrangerer Winemakers Dinner

Publisert: 27. januar 2020

Vi har gleden av å invitere deg til Winemakers Dinner hos Aymara Peru. Her blir spennende, argentinske viner servert til en lekker og smaksrik fireretters meny. 11. mars klokken 18:00 ønsker vi deg velkommen til en smaksrik kveld fullspekket av utsøkte viner servert med en spesialkomponert, peruansk meny.

Argentinske viner presentert av Cecilia Carrasco

For denne kveldens Winemakers Dinner får vi besøk av Cecilia Carrasco fra Bodega Familia Zuccardi. Hun vil presentere de ulike vinene hentet fra det familiedrevne argentinske vinhuset startet av Alberto Zuccardi, som i dag drives av Sebastian Zuccardi. Bodega Familia Zuccardi jobber mye med den lilla vindruesorten Malbec, samt druene Cabernet Sauvignon, Syrah og Chardonay. Vinene er hentet fra produksjonsområdene Maipú-distriktet i Mendoza, som er det mest kjente vinområdet i Argentina, samt Uco Valley, som ligger nærmere Andesfjellene.

En spesialkomponert meny tilpasset det argentinske vinutvalget

Sammen med det argentinske vinutvalget, har vi satt sammen en variert og smaksrik fireretters meny som er tilpasset de fem vinene som vil bli servert. Nedenfor kan du se hele menyen og vinutvalget for kvelden.

Aperitiff

Santa Julia Brut

*

Ceviche Chifero

Laks, asiatisk leche de tigre, peanøtter, avokado og friterte wonton

Santa Juli Torrontes

*

Escabeche nikkei

Dagens fangs og argentinske villreker, kasava mash søtpotet, søt panca chili saus

Zuccardi Serie A Chardonay

*

Croquetas criollas

Peruanske croqueter med svine og ají panca

Zuccardi Serie A Malbec

*

Carney cosecha de maiz

Entrecôte med choclo og ají amarillo-puré

Zuccardi Tito

 

Bli med på Winemakers Dinner hos Aymara Peru i Oslo

For å delta på arrangementet, kan du melde deg på kurset på Apéritif sin nettside. Kvelden er fra klokken 18:00 til 22:30, og koster 1 150, – per person. Vi ønsker deg velkommen til Winemakers Dinner hos oss i Aymara Peru. Dersom du skulle ha noen spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 21 42 24 50.