Aymara Peru arrangerer Winemakers Dinner
Publisert: 27. januar 2020
Vi har gleden av å invitere deg til Winemakers Dinner hos Aymara Peru. Her blir spennende, argentinske viner servert til en lekker og smaksrik fireretters meny. 11. mars klokken 18:00 ønsker vi deg velkommen til en smaksrik kveld fullspekket av utsøkte viner servert med en spesialkomponert, peruansk meny.
Argentinske viner presentert av Cecilia Carrasco
For denne kveldens Winemakers Dinner får vi besøk av Cecilia Carrasco fra Bodega Familia Zuccardi. Hun vil presentere de ulike vinene hentet fra det familiedrevne argentinske vinhuset startet av Alberto Zuccardi, som i dag drives av Sebastian Zuccardi. Bodega Familia Zuccardi jobber mye med den lilla vindruesorten Malbec, samt druene Cabernet Sauvignon, Syrah og Chardonay. Vinene er hentet fra produksjonsområdene Maipú-distriktet i Mendoza, som er det mest kjente vinområdet i Argentina, samt Uco Valley, som ligger nærmere Andesfjellene.
En spesialkomponert meny tilpasset det argentinske vinutvalget
Sammen med det argentinske vinutvalget, har vi satt sammen en variert og smaksrik fireretters meny som er tilpasset de fem vinene som vil bli servert. Nedenfor kan du se hele menyen og vinutvalget for kvelden.
Aperitiff
Santa Julia Brut
*
Ceviche Chifero
Laks, asiatisk leche de tigre, peanøtter, avokado og friterte wonton
Santa Juli Torrontes
*
Escabeche nikkei
Dagens fangs og argentinske villreker, kasava mash søtpotet, søt panca chili saus
Zuccardi Serie A Chardonay
*
Croquetas criollas
Peruanske croqueter med svine og ají panca
Zuccardi Serie A Malbec
*
Carney cosecha de maiz
Entrecôte med choclo og ají amarillo-puré
Zuccardi Tito
Bli med på Winemakers Dinner hos Aymara Peru i Oslo
For å delta på arrangementet, kan du melde deg på kurset på Apéritif sin nettside. Kvelden er fra klokken 18:00 til 22:30, og koster 1 150, – per person. Vi ønsker deg velkommen til Winemakers Dinner hos oss i Aymara Peru. Dersom du skulle ha noen spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 21 42 24 50.