Forside » Om oss » AYMARA – I hjertet av Solli Plass

AYMARA – I hjertet av Solli Plass

Publisert: 4. april 2018

Aymara – En moderne peruansk restaurant på Solli Plass! Kom innom oss i Parkveien 64 for en spennende latinamerikansk smaksfest.

 

SPENNENDE SMAKER FRA LATIN-AMERIKA
Aymara er en moderne peruansk restaurant, og hos oss finner du retter fra alle peruanske underkjøkken som Criolla, Nikkei, Chifa, Andina og Amazónica. Vår meny er spekket med spennende og annerledes retter. Menyen har smaker fra det latinamerikanske kjøkken og hovedsakelig Peru, med et hint av asiatisk inspirasjon. Vi har flere småretter som er perfekte for å dele – dette gjør en matopplevelse hos oss til en sosial og samlende stund for vennegjengen, familien, kollegaene eller kjæresteparet.

Vi tilbyr også et godt utvalg av vin som vi anbefaler til maten, og vi serverer spennende cocktails – både de kjente, og de mer eksotiske og ukjente variantene. Vi prøver å gjøre hvert besøk hos oss til en smaksfest med spennende kombinasjoner og eksplosjon av ulike smaker.

 

KOSELIG LATINAMERIKANSK ATMOSFÆRE
Vi har et koselig lokale ved Solli Plass der vi prøver å gjenskape atmosfæren og servicen som man finner i Latin-Amerika. Hos oss skal du kunne komme inn, sette deg ned og senke skuldrene – og føle den latinamerikanske stemningen på kroppen. En anbefaling er å reservere bord på forhånd, men vi holder alltid av noen bord til drop-in, om du tar sjansen på å være spontan.

Hos oss finner du også vår Piscobar, her kan du nyte en god drink eller et fullt måltid. For grupper mellom 8 – 12 gjester er det mulig å reservere Chefs Table. Dette er et bord i nærheten av kjøkkenet, der man sitter delvis skjermet fra resten av restauranten. Vi har også et lokale som egner seg fint om man være litt mer adskilt fra de andre gjestene, dette er gjerne perfekt for firmafester, utdrikningslag, bryllup og andre festlige arrangementer.

«La Cueva» har plass til opptil 60 personer. Her gjelder det å være tidlig ute med å booke, om man ønsker en helaften i «Caven».

SENTRALT PLASSERT PÅ SOLLI PLASS
Det er lett å komme seg til Aymara – restauranten har en sentral beliggenhet vest i Oslo sentrum. Aymara ligger i Parkveien 64 –  like ved Solli Plass, i bydel Frogner – sentralt i bykjernen. I området finner du blant annet Slottet, Slottsparken, Aker Brygge, Tjuvholmen og Nationalteateret. Majorstuen og Bogstadveien ligger også i nærheten.

Uansett transportmiddel du skulle bruke, er det enkelt å komme seg til Aymara. Alle typer kollektivtransport som trikk, buss, t-bane og tog har stopp like ved restauranten, det er også parkeringsmuligheter i nærheten. Aymara ligger i gåavstand fra de fleste områder i sentrum.

Kom til oss og få en smak av det latinamerikanske kjøkken. Vi lover spennende smaker, utsøkte drinker og en upåklagelig stemning – uavhengig om det er for en helaften for å feire noe stort, eller bare en rask og uformell middag. Velkommen til Aymara – en moderne peruansk restaurant på Solli plass!

 

¨