Forside » Om oss » Anmeldelse av Aymara på årets Øyafestival

Anmeldelse av Aymara på årets Øyafestival

Publisert: 14. august 2019

Årets Øyafestival er over for denne gang, og i år som tidligere år florerte festivalområdet av matboder som serverer mat til festivalglade mennesker mellom konsertene. I år sto vi med egen matbod på festivalområdet og ble vurdert av Godt.no og Aftenposten.

Aymara på toppen hos Godt.no

Godt.no testet årets Øyamat, der det til sammen ble testet 23 matboder. Aymara havnet blant de to i toppen som fikk terningkast 6 og noen hyggelig ord om retten. Retten vi serverte var en ceviche nikkei der beskrivelsen av retten blant annet var: «Ser kjempefin ut, dette var sykt digg! Passe syre som ikke er for aggressiv».

Hele anmeldelsen av cevichen vår og de andre matbodene kan du lese her.

Hyggelig anmeldelse fra Aftenposten

Aftenposten var også til stede på festivalen og fikk testet vår ceviche nikkei med laks. Dette ga oss en god femmer, sammen med beskrivelsen; «Går raskt med maten. Saftig laks, salt chips, god saus og deilig avokado og vårløk».

Hele anmeldelsen fra Aftenposten kan du lese her.

Opplev rettene hos Aymara også utenfor festivalområdet

Ønsker du å oppleve ekte peruansk ceviche, kan du besøke restauranten vår på Solli Plass og velge mellom flere ceviche-retter fra menyen vår. Du kan komme direkte til restauranten eller enkelt booke et bord på nettsiden vår til dagen du måtte ønske.