Forside » Om oss » Anmeldelse av Aymara på årets Øyafestival

Anmeldelse av Aymara på årets Øyafestival

Publisert: 14. august 2019

Årets Øyafestival er over for denne gang, og i år som tidligere år florerte festivalområdet av matboder som serverer mat til festivalglade mennesker mellom konsertene. I år sto vi med egen matbod på festivalområdet og ble vurdert av Godt.no og Aftenposten.

 

Aymara på toppen hos Godt.no

 

Godt.no testet årets Øyamat, der det til sammen ble testet 23 matboder. Aymara havnet blant de to i toppen som fikk terningkast 6 og noen hyggelige ord om maten vår. Retten vi serverte var en ceviche nikkei, som anmelderne blant annet mente følgende om:

«Ser kjempefin ut, dette var sykt digg! Passe syre som ikke er for aggressiv».

Godt.no melder også at ceviche er perfekt sommermat, noe som vi er helt enig i! Digg, avkjølende mat som gir en behagelig metthetsfølelse – og som dessuten er sunn.

Hele anmeldelsen av cevichen vår og de andre matbodene kan du lese her

 

ceviche på øyafestivalen
Foto: Maria Tveiten Helgeby / godt.no

 

Hyggelig anmeldelse fra Aftenposten

 

Aftenposten var også til stede på festivalen og fikk testet vår ceviche nikkei med laks, de og. Anmeldelsene ga maten vår en god femmer, sammen med beskrivelsen:

«Går raskt med maten. Saftig laks, salt chips, god saus og deilig avokado og vårløk».

Hele anmeldelsen fra Aftenposten kan du lese her

 

Opplev rettene hos Aymara også utenfor festivalområdet

 

Ønsker du å oppleve ekte peruansk ceviche, kan du besøke restauranten vår rett ved Solli plass. Her kan du både velge mellom ulike varianter av ceviche eller tiradito – men også andre peruanske klassikere med både kjøtt, fisk eller vegetariske ingredienser. Gjør måltidet komplett med en forfriskende Pisco Sour eller den leskende alkoholfrie limonaden Chicha Morada! I restaurantens åpningstid tilbyr vi også takeaway – som du kan lese mer om her.

Kom direkte til restauranten eller bestill bord online til dagen du måtte ønske. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

 

Bestill bord

Se vår meny

 

peruansk mat oslo
Velkommen til et sosialt og velsmakende måltid på Aymara Peru!